Θρήνος για το ουκρανικό μπάσκετ καθώς μετά τον 17χρονο Βολοντίμιρ Γερμάκοφ, νεκρός είναι και ο 18χρονος συμπαίκτης του Κοζατσένκο όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα νέων ART Giants με έδρα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Οι δύο νεαροί Ουκρανοί αθλητές είχαν δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο στην γερμανική πόλη, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Γερμάκοφ και τον σοβαρό τραυματισμό του Κοζατσένκο.
Τελικά, ο Κοζατσένκο υπέκυψε στα τραύματά του μετά από νοσηλεία του στην εντατική μονάδα νοσοκομείου.
- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.