Μενού
panathinaikos
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό και στον δεύτερο η Ρεάλ νίκησε τον Ολυμπιακό, έτσι οι δυο ομάδες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε τελικό της Euroleague! Οι πράσινοι έχουν αντιμετωπίσει σε τελικούς κατά το παρελθόν τρεις φορές τη Μακάμπι, δύο φορές την ΤΣΣΚΑ και από μία φορά Κίντερ Μπολόνια και Μπαρτσελόνα, μετρώντας το εντυπωσιακό 6/7.

Στο παρελθόν Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης είχαν συνυπάρξει άλλες τρεις φορές σε Final Four της Euroleague, ωστόσο, δεν είχαν τεθεί αντιμέτωπες. Το 1995 στη Σαραγόσα, το 1996 στο Παρίσι και το 2011 στη Βαρκελώνη.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, το «Τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την περυσινή τροπαιούχο, Ρεάλ, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 26 Μαΐου στις 21:00. Λίγες ώρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 18:00, ο Ολυμπιακός και η Φενέρ θα παλέψουν στον μικρό τελικό για την τρίτη θέση. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν απευθείας από το Nova Sports Prime.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA