Μενού
thira13
Θύρα 13 | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μαίνεται ο «πόλεμος των ανακοινώσεων» ανάμεσα στους οργανωμένους Παναθηναϊκού και ΑΕΚ καθώς η Θύρα 13 με δεύτερη ανακοίνωσή της απαντά στην Original 21 για τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και όσα γράφτηκαν με αφορμή το πανό στη Λεωφόρο «Free the Boys» για τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού λένε ότι η ανακοίνωση της Original «διακατέχεται από απόλυτη σύγχυση χωρίς αρχή μέση και τέλος, πολλαπλά ψέματα και ιστορίες καφενείου με μοναδικό σκοπό της, την εσωτερική ίντριγκα».

«Δεν έχετε δώσει απολύτως καμία απάντηση σε όσα επίσημα αναφέραμε και εξαπολύεται ξανά μυθοπλασίες όπως τα φανταστικά πορίσματα που επικαλείστε και ιστορίες με δράκους και ναζί. Αφήγημα που σας βολεύει να πολιτικοποιηθεί το ζήτημα που γνωρίζετε ότι είναι 100% οπαδικό» συνεχίζει η ανακοίνωση ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται στα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς με τις συμπλοκές Κροατών με οπαδούς της ΑΕΚ.

Καταλήγοντας διερωτώνται στην ανακοίνωση: «Τέλος μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση που στις δικές σας δακρύβρεχτες ανακοινώσεις δεν ζητήσατε δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο συνοπαδό σας, δεν θελήσατε να βρεθεί ο ένας και πραγματικός ένοχος, αλλά ζητήσατε να καταδικαστούν άδικα 100+ άτομα για την πράξη ενός, ο οποίος είναι συνοπαδός σας.

Δεν κάνατε καμία κριτική στην αστυνομία για την κωλυσιεργία της ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη . Άραγε γιατί ; Άραγε ποιόν βολεύει να μη βρεθεί ποτέ ο πραγματικός δολοφόνος; Σίγουρα όχι τα 110 άτομα που είναι προφυλακισμένα και ζητάνε να βρεθεί ο ένοχος του φονικού.»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.