Μενού
aek-ntinamo
ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Original 21 στην ανακοίνωση της Θύρας 13 για το πανό υπέρ των συλληφθέντων χούλιγκαν της υπόθεσης δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης απαντούν με σκληρή γλώσσα στους οπαδούς του ΠΑΟ τους οποίους χαρακτηρίζουν «φασίστες και δολοφόνους», τονίζοντας πως οι ίδιοι δεν είχαν τοποθετηθεί δημόσια μέχρι και σήμερα επειδή σέβονταν τον πόνο της οικογένειας του συνοπαδού τους.

Τα κυριότερα σημεία της ανακοίνωσης της Original 21 έχουν ως εξής:

«Με μια δακρύβρεχτη ανακοίνωση οι φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη μας προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε δεν σώζεται μετά την καθολική κατακραυγή όχι μόνο ολοκλήρου του οπαδικού κόσμου, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας ακόμα και των ιδίων των συνοπαδών τους με το κατάπτυστο πανό της ντροπής που ανέβασαν στο μεταξύ μας παιχνίδι. [...]

Αν κάποιοι δεν τοποθετήθηκαν καθόλου στα γεγονότα αυτοί είμαστε εμείς. Δεν τοποθετηθήκαμε ποτέ σεβόμενοι την μνήμη του αδερφού μας, τον πόνο της οικογένειας. Εξάλλου για εμάς θα ήταν φθηνές κάθε λέξεις μπροστά στον πόνο, μπροστά στα συναισθήματα που μας κυριεύουν.

Θα τοποθετηθούμε λοιπόν τώρα με ΑΛΗΘΕΙΕΣ αδιαπραγμάτευτες, όχι για να σας απαντήσουμε για να μάθει ολόκληρος ο υπόλοιπος κόσμος ποιοι είστε μιας και η οπαδική σκηνή σας γνωρίζει χρόνια τώρα , (εξάλλου δεν συνδιαλεγόμαστε και δεν συζητάμε ποτέ με φασίστες όπως εσείς) , αλλά πάνω απ όλα θα τοποθετηθούμε στην μνήμη του ήρωα αδερφού μας που έδωσε την ζωή του βάζοντας μπροστά το σώμα του για να προστατέψει αδέρφια του αλλά και αθώους πολίτες, για να σταματήσει, να καθυστερήσει τους νεοναζί Κροατες και βαζελες. [...]

Γράφετε λοιπόν ψεύτες και σιχάματα της κοινωνίας ότι δεν έχετε τοποθετηθεί καθόλου σεβόμενοι την μνήμη του και την οικογένειά του Μιχάλη. Σας λέμε ότι την ημέρα που η οικογένεια, η ΜΑΝΑ του Μιχάλη ήταν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό , εσείς τοποθετηθήκατε βγάζοντας πανό για πέτρες, μαχαίρια και λερωμένα χέρια. Βγάζατε πανό αυτή την άθλια και χωρίς ίχνος ντροπής προπαγάνδα που σας δασκάλεψαν οι δικηγόροι των δολοφόνων να λέτε ότι σκοτώθηκε από χέρι ΑΕΚΤΖΗ, βασιζόμενοι σε ένα στοπ καρέ μιας κάμερας, αγνοώντας επιδεικτικά και τεχνηέντως ότι αποδεδειγμένα το αίμα του Μιχάλη ξεκινάει 150 μέτρα πίσω από αυτό το σημείο.

Ακόμα και μετά από αυτή την τοποθέτηση σας κρατηθήκαμε και δεν μιλήσαμε όντας ΑΝΘΡΩΠΟΙ, σε αντίθεση με εσάς, γιατί το χώμα ήταν ακόμα νωπό.

Δεν σταματήσατε εκεί όμως: η διαχρονική ξεφτίλα σας είχε και συνέχεια με το εμετικό πανό που ζητούσατε λευτεριά στους δολοφόνους. Μάλλον δεν περιμένατε τέτοια αντίδραση από το σύνολο της κοινωνίας, δε περιμένατε από τους ίδιους σας τους συνοπαδούς την ώρα που φωνάζατε Ντιναμο Ζάγκρεμπ να γιουχάρουν και να προσπαθούν να κουκουλώσουν το σύνθημα φωνάζοντας το όνομα της ομάδας σας. [..]

Είστε οι ίδιοι που κουνάνε με περηφάνια πρασινόμαυρα αστέρια στην κερκίδα τους παίζοντας το αντιφασίστες οπαδοί. Αυτοί οι ίδιοι που δύο μέρες πριν κάναν ποστ για τον αείμνηστο Παύλο Φύσσα και δύο μέρες μετά βγάζανε 30 μέτρα πανό λευτεριά στους φασίστες αδερφούς μας. Γιατί αυτοί είναι οι boys, οι φασίστες αδερφοί τους που πήγαιναν μετά βαΐων, κλάδων, στειλιαριών και μαχαιριών, να τους υποδεχτούν στον σταθμό Ειρήνη. Εσείς και οι white boys της Ντιναμο Κιέβου έχουν σηκώσει πανό λευτεριά στα boys. Το τάγμα του Αζοφ. Πρέπει να σφύζετε από περηφάνια για αυτό. Για τόσο αντιφασίστες μιλάμε, για τόσο ξεφτιλισμένους! [...]

Είστε οι ίδιοι που προτρέπετε τους συνοπαδούς σας να μην ασχολούνται με το πανό αλλά με την κόκκινη του Γαλανόπουλου, βλέποντας ότι ακόμη και οι ίδιοι σας οι συνοπαδοί είναι απέναντι σας.[..]Η ιστορία γράφει ξεφτίλες. Με κεφαλαία γράμματα : ΒΑΖΕΛΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ[...]».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA