Τα ονόματα του Ανδρέα Τεττέη και του Παύλο Παντελίδη συνεχίζουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες, όμως φαίνεται πως στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά.
Αυτό τουλάχιστον τόνισε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Γιώργος Τσακίρης την Δευτέρα, στην εκπομπή των Galacticos στο Youtube του Gazzetta, επισημαίνοντας πως οι εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να είναι άμεσες.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Ο άντρας που είχε έμμονη ιδέα με την ανήλικη Τζόντι Φόστερ έκανε κάτι απερίγραπτο
- Ferto: Αντέγραψε ο Akylas τον Τάσο Μπουγά; Η σύγκριση των δύο τραγουδιών
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Το «σκωτσέζικο ντους» του Τραμπ, πόλεμος αντιπροτάσεων και η μεγάλη έξοδος των γιάνκηδων από την Ευρώπη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.