Μενού
Πανηγυρισμοί των παικτών της ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης | EUROKINISSI / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
  • Α-
  • Α+

Με τον αγώνα Λαμία - ΑΕΚ ξεκινούν σήμερα τα play offs της Super League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00, με το CosmoteSport 1 θα δείχνει τηλεοπτικά το ματς, ενώ live περιγραφή θα έχει το Gazzetta.gr.

Με την ΑΕΚ να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να ξεκινήσει με νίκη στα play offs προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα του δικεφάλλου του βορρά στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ο αγώνας στη Λαμία θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, καθώς οι Αρχές άναψαν «κόκκινο» λόγω της μη σωστής λειτουργία των καμερών στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Όσο για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, η είσοδος στα play offs ήταν από μόνη της μία επιτυχία και στόχος στις 10 τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος θα είναι οι καλές εμφανίσεις και όσοι περισσότεροι βαθμοί είναι δυνατόν να πάρει κόντρα στους 4 διεκδικητές του τίτλου, αλλά απέναντι στον Άρη.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA