Μενού
Λαμία - Ολυμπιακός
Ποδοσφαιριστές της Λαμίας πανηγυρίζουν γκολ έναντι του Ολυμπιακού | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2024, καθώς δεν κατάφερε να «κάμψει» το εμπόδιο της Λαμίας στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 για την 16η άγωνιστική της Super League.

Μάλιστα, σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Ολυμπιακός χάνει για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια και 43 αγώνες, ματς στην επαρχία, μετά την ήττα που είχε υποστεί από τον ΟΦΗ το 2018.

Ο Ολυμπιακός άρχισε να «κυνηγά» τη Λαμία από το 4ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς μετά από συνεργασία των παικτών της τοπικής ομάδας από τα άκρα, κατάφεραν να προηγηθούν των Πειραιωτών. Στο 7ο λεπτό ο Μασούρας είχε πολύ μεγάλη χαμένη φάση με σουτ λίγο έξω. Στο 12ο λεπτό η Λαμία είχε μεγάλη χαμένη φάση και μάλιστα διπλή. Ο Ροντινέι έκανε το λάθος, ο Μαρτίνεθ έκανε το σουτ στα όρια της περιοχής, ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά και στο ριμπάουντ του Ακούνια, ο Έλληνας πορτιέρε απέκρουσε ξανά!

Κυνηγώντας το σκορ, ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Κώστας Φορτούνης δεν κατάφερε να βρει στόχο στο 50ο λεπτό με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. 

Παρά την πίεση που άσκησε στη Λαμία, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα να χάσει τρεις σημαντικούς βαθμούς στην κούρσα για το πρωτάθλημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA