Μενού
kristiano ronalnto
Κριστιάνο Ρονάλντο | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Απογοητευμένος τόσο με την εμφάνιση της ομάδας του, Αλ-Νασρ, όσο και με το γεγονός ότι του ακύρωσαν γκολ στο 75ο λεπτό εμφανίστηκε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέταξε – μετά τον αγώνα της ομάδας του – νερό σε έναν κάμεραμαν και του ζήτησε να φύγει από μπροστά του.

Ο εκνευρισμός του ήταν ακόμη πιο έντονος, καθώς μπήκε στον αγώνα από τον πάγκο για τα τελευταία 28 λεπτά του αγώνα του ομίλου Arab Club Champions Cup της Saudi Pro League, όπου η ομάδα του έπαιζε με την Al-Shabab.

Ήταν το εναρκτήριο παιχνίδι της Αλ-Νασρ στη διοργάνωση, ωστόσο η είσοδος του Πορτογάλου σούπερσταρ δεν στάθηκε αρκετή, για να μπορέσει να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη. 

Το βίντεο

Στα σχετικά βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο Ρονάλντο να κάνει μία χειρονομία προς ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας του. Δεν διευκρινίστηκε αν ήταν προσβλητική ή όχι

Καθώς συνέχιζε να διαφωνεί με το μέλος του προσωπικού, ένας εικονολήπτης στεκόταν στο πλάι και βιντεοσκοπούσε το αστέρι της Αλ-Νασρ. Τότε ο Ρονάλντο παρατήρησε τον εικονολήπτη, γύρισε προς το μέρος του και του πέταξε ένα μπουκάλι νερό.

Στη συνέχεια, ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε – εμφανώς ενοχλημένος – από τον κάμεραμαν να απομακρυνθεί, όπως και έκανε. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο δείχνει το θυμό του ενώ αγωνίζεται για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA