Μενού
ΑΕΚ
ΟΦΗ - ΑΕΚ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πανηγυρικά ξεκίνησε στον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος της Super League η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με τον Αντονί Μαρσιάλ να ξελασπώνει την ομάδα του στο 87ο λεπτό.

Η 11αδα του Αλμέιδα βρέθηκε να παίζει με παραπάνω παίκτη στο 21’ λόγω αποβολής του Τιάγκο Νους με απευθείας κόκκινη, θέλοντας να καλύψει την απόσταση από το γκολ του Ζήση Καραχάλιου.

Η ισοφάριση ήρθε στο 45’+7’ με τον Άρολντ Μουκουντί, για να ολοκληρωθεί η ανατροπή με τον Μαρσιάλ λίγο πριν το φινάλε.

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Ανατροπή στην εκπνοή

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για τον ΟΦΗ, μετά από εκείνη κόντρα στον Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ να ανεβαίνει εκ νέου στη δεύτερη θέση παρέα με τον ΠΑΟΚ, στο -3 από τους «ερυθρόλευκους».

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο ματς. Μαρσιάλ και Λιβάι Γκαρσία συνεργάστηκαν σε μικρό χώρο στο 6’, με τον άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Νίκου Χριστογεώργου. 

Κι ενώ η ΑΕΚ προσπάθησε να κλείσει στην άμυνά του τον ΟΦΗ, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους.

Ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις η ισοφάριση για την ΑΕΚ. Από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Λαμέλα που γέμισε, με τον Μουκουντί αμαρκάριστο από τη μικρή περιοχή να κάνει με κεφαλιά το 1-1.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Από ενέργεια και κάθετη πάσα του Σενγκέλια, ο Χουάν Νέιρα πρόλαβε τον Οντουμπάτζο και πλάσαρε στην κίνηση, με τον Στρακόσια να απλώνει το πόδι και να σώζει την εστία του. 

Ενώ η κλεψύδρα άρχισε να αδειάζει, ήρθε η έμπνευση του Λιβάι, ο οποίος πέρασε τρεις παίκτες από τη δεξιά πλευρά, έκανε το ένα-δύο με τον Φραντζί Πιερό και γύρισε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μαρσιάλ είχε εύκολο έργο για το τελικό 1-2 στο 87’. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA