Μενού
Ο Αλέξης Κούγιας
Συνέντευξη Τύπου του νομικού συμβουλού του ΠΑΕ Ολυμπιακός | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο νέος νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανακοίνωσε πως η ομάδα καταθέτει μήνυση σε βάρος των διαιτητών του αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δια στόματος του αντιπροέδου και νομικού της συμβούλου, κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πειραιώς, με την οποία καταγγέλλονται «τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος που προβλέπει το άρθρο 132 του αθλητικού νόμου».

Ο Αλέξης Κούγιας, και συνεπώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός, γνωστοποίησε ότι εγκαλούμενοι είναι οι διαιτητές του ντέρμπι με την ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα ο Μπόρις Μαρέφκα, οι βοηθοί του, Αντρέι Χέρμο, Ματέι Ζέμκο, ο VAR Κρίστιαν Μίκελ, αλλά και ο AVAR Ανδρέας Μεϊντάνας.

Από εκεί και πέρα, εγκαλούμενοι είναι επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ, ο Σταύρος Μάνταλος ο οποίος είναι μέλος της ΚΕΔ, αλλά και ο Γιάννης Σπυρόπουλος, επίσης μέλος της ΚΕΔ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA