Μενού
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Στιγμιότυπο από αγώνα Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό | EUROKINISSI / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωποι για τη 29η αγωνιστική της Euroleague θα τεθούν σήμερα, Πέμπτη (14/3) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον αγώνα μπάσκετ να ξεκινάει στις 19:45 και το κανάλι προβολής να είναι το Novasports Prime.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν ξανά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου οι «Ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν των «Πρασίνων» σ' έναν αγώνα με χαμηλό σκορ.

Σε ό,τι αφορά το πώς θα «παραταχθούν» οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Σταθερά εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο Εργκίν Αταμάν έχει δύο αγωνιστικά ζητήματα να διαχειριστεί. Τις περιπτώσεις των Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο Τούρκος προπονητής του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε την οριστική απόφαση για τους δύο παίκτες.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA