Μενού
aerodromio olympiakos
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του. | ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Υποδοχή ηρώων επεφύλασσαν οι εκστασιασμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στην αποστολή της ομάδας, που αφίχθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 5:30 μετά τον ιστορικό θρίαμβο στη Σερβία με τη νίκη-πρόκριση (1-6) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι φίλοι του Πειραϊκού συλλόγου πανηγύρισαν με την ψυχή τους την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League και αποθέωσαν τόσο τους παίκτες της ομάδας όσο και τον «αρχιτέκτονα» του θριάμβου, τον κόουτς Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό», φώναζαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που περιμένουν πλέον να μάθουν τον αντίπαλο στους «8» στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 (θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD).

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού: ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε, Φιορεντίνα, Πλζεν, Άστον Βίλα, Μπριζ και Λιλ.

olympiakos

Ο πρώτος προημιτελικός θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 18/04.

olympiakos

Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν μία τεράστια ανατροπή, επικράτησαν με 6-1 στην παράταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πέτυχαν την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

olympiakos

Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία στη Σερβία

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση, ενώ είχε ηττηθεί με τρία γκολ διαφορά εντός έδρας (1-4).

Οσα ακολούθησαν τόσο στο αεροπλάνο, όσο και στο αεροδρόμιο αποδεικνύουν το μέγεθος της επιτυχίας.

Αρχικά ο πιλότος της πτήσης της επιστροφής έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού στα ηχεία του αεροσκάφους και στη συνέχεια οι φίλοι της ομάδας που γέμισαν το αεροδρόμιο πανηγύρισαν την επική ανατροπή.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ονειρεύονται στη διοργάνωση και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA