O Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπέγραψε στον Παναθηναϊκό αναφέρει δημοσίευμα από την Σερβία ενώ συμπληρώνει πως ο «θρυλικός» προπονητής επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία.
Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας «TeleSport» μιλα για ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Σέρβο τεχνικό να επιστρέφει στο «τριφύλλι» με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, ύψους 10.5 εκατομμυρίων ευρώ.
- Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες: Ο οδηγός του φορτηγού κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης
- «Ήμουν κι εγώ στα Κουφονήσια τις ημέρες που γέμισε η Ιταλίδα»: Η λεπτομέρεια που κανείς δεν ανέφερε
- Ένα ζωντανό πορτρέτο της Αθήνας μέσα από τα 4,5 km της Πατησίων
- Ιουλία Καλλιμάνη: Πλήρωσε θαμώνα με το ίδιο νόμισμα - «Εσένα σου αρέσει;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.