Χωρίς περιθώρια για απώλεια βαθμών παίζει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο αγώνα θα ξεκινήσει στις 17:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1 και live περιγραφή από το Gazzetta.gr.
Ο ΠΑΟΚ (51β.) μετά το θρίλερ στη Λεωφόρο και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει το τρίποντο στο Αγρίνιο για να βρει ξανά την ψυχολογία και να διατηρηθεί σε απόσταση ενός πόντου από την ΑΕΚ (55β.), η οποία χθες κέρδισε εύκολα στη Λαμία.
Από την άλλη ο Παναιτωλικός θέλει στο φινάλε της κανονικής διάρκειας να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, προκειμένου στα πλέι άουτ να έχει μία απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.