Η σειρά των Playoffs ανάμεσα στη Βαλένθια και τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στο Telekom Center μετά τις δύο νίκες των «πράσινων» στη Roig Arena, όμως οι Ισπανοί απέδειξαν πως δεν θα τα παρατήσουν έτσι έυκολα.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ μείωσε σε 2-1 επικρατώντας στο Game 3 με 87-91 εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που αν και κυριάρχησε κατά κράτος, λίγο έλειψε να το χάσει στο τέλος.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Νέα δεδομένα για το «Σαφάρι Θανάτου» στο Σαράγεβο: Φόνοι επί πληρωμή και «τρόπαια» τα γυναικόπαιδα
- Θύμα των δακρυγόνων στο ΟΑΚΑ ο Χρήστος Κούτρας: «Συγγνώμη για τoν λαιμό, ήμουν γήπεδο χθες»
- Η γκάφα με το κακούργημα, η αποφόρτιση των 45 γαλάζιων και η πόρτα του ΠΑΣΟΚ στην Τζάκρη
- Μπέος: «Μητσοτάκη, πάρε μια μπουλντόζα και σβήστα» – Χυδαία επίθεση για το μνημείο των Τεμπών στο Σύνταγμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.