Μενού
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ροντινέι και Παλάσιος στο ντέρμπι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πέφτει η αυλαία σήμερα (4/2) στην 21η αγωνιστική της Super League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στο Κύπελλο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Οι «πράσινοι» του Φατίχ Τερίμ βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, τρεις πίσω από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ και τρεις μπροστά από τον Ολυμπιακό που θα αντιμετωπίσουν στο σημερινό ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει επιστροφές τραυματιών, με σημαντικότερη αυτή του Φώτη Ιωαννίδη.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του στο πρωτάθλημα, αν καταφέρει να φύγει από το Απόστολος Νικολαΐδης με τη νίκη, πιάνοντας τους «πράσινους» στη βαθμολογία.

Πάντως, ο Καρβαλιάλ δεν θα υπολογίζει για το ντέρμπι στον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά και στον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA