Μενού
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Στιγμιότυπο από αναμέτρηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται σήμερα (31/3) στις 18:00, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με το κανάλι προβολής να είναι η Cosmote Sport 2 HD.

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί διαδικτυακά και από το gazzetta.gr, ενώ παίζουν στο περιθώριο της δεύτερης αγωνιστικής των play off της Super League.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πηγαίνει στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά το μεγάλο διπλό έναντι του Ολυμπιακού στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ αντίστοιχα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέκσου έρχεται από ήττα από τον Άρη στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά το βαθμολογικό κίνητρο, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, με τις ομάδες να είναι σχεδόν πλήρεις για την αναμέτρηση

Υπενθυμίζεται πως η Super League μπήκε προσωρινά στον «πάγο» μετά τους αγώνες μπαράζ, που κλήθηκε να δώσει η Εθνική Ομάδα, για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2024.

Διαβάστε επίσης

«Έριχναν βόμβες»: Ο Καρμέλο Άντονι πίστευε ότι η Αθήνα ήταν σε πόλεμο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σπάνιο βίντεο: Οι πρώτες εκλογές στην Ελλάδα μετά την κατοχή, λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα του εμφύλιου

 «Σεροτονίνη»: H καθόλου τιμητική αναφορά του Ουελμπέκ στην Ελλάδα που δεν παρατήρησε κανείς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA