Μενού
fortounis.jpg
EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Μετά την επιβλητική νίκη με 5-2 σε βάρος της Μπάτσκα Τόπολα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική στους ομίλους του Europa League, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Πανσερραϊκό, εκτός έδρας, για την 14η στροφή της φετινής Super League.

Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ, που θα πραγματοποιήσει σήμερα το ερυθρόλευκο ντεμπούτο του στις εγχώριες διοργανώσεις, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σκάρπα, Φρέιρε και Πορόζο. Επιπλέον, ο Ρέτσος είναι τιμωρημένος και ο Σολμπάκεν εκτός πλάνων.

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Άλεξιτς. Επίσης εκτός πλάνων είναι ο Μασκανάκης που αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Τσαγκαλίδης που είχε υποστεί διάστρεμμα, ο Γούλερι, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και οι Στίνα, Τσιλιγγιρης, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης, Ανάκογλου.

O αγώνας θα αρχίσει στις 18:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime αλλά και από το Live του Gazzetta.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA