Μενού
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στις Σέρρες φιλοξενείται η αναμέτρηση Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση κάνει σέντρα στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά NovaSports Prime αλλά και από το LIVE του Gazzetta.

Ο Πανσερραϊκός δεν ανακοίνωσε αποστολή, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει δύο σίγουρες απουσίες, αυτές των τιμωρημένων Πηλέα και Δεληγιαννίδη. Ο Διαμανατής αναμενόταν να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να είναι διαθέσιμος.

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να κόψει από την αποστολή τους Αϊτόρ, Γεντβάι, Αράο και Τσέριν. Ο Τούρκος τεχνικός, όπως αναφέρει το Gazzetta, δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον τραυματία Τζούρισιτς, ο οποίος έγινε γνωστό χθες πως υπέστη θλάση, αλλά ούτε και τον ανέτοιμο Ιωαννίδη, που έκανε ξανά ατομικό. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA