Μενού
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ | EUROKINISSI / ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό επεισόδιο, στο σημείο να φτάσουν να πιαστούν στα χέρια, σημειώθηκε, σύμφωνα με το gazzetta.gr, σήμερα, Σάββατο (2/3) στο τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τη Greek Basket League, με την «Ένωση» ωστόσο να παίρνει το διπλό στην Πυλαία με 94-85.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου στον αγώνα του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ήταν ο Σταύρος Σχιζάς και ο γυμναστής της Ένωσης, Στράτος Τσαμπής, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο προπονητής των φιλοξενουμένων.

Ο γυμναστής της ΑΕΚ αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετά το σκληρό φάουλ που έκανε ο Σχίζας στον Νάιτ και χρεώθηκε ως αντιαθλητικό, ωστόσο δεν έμεινε στα λόγια το επεισόδιό της.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πιάστηκαν στα χέρια

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι δυο τους λογομάχησαν στα αποδυτήρια και ενώ ο Ζούρος είχε ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά των «κιτρινόμαυρων», δίνοντας συνέχεια στο συμβάν της αναμέτρησης, οι δύο πρωταγωνιστές έφτασαν σε σημείο να πιαστούν και στα χέρια.

Η ένταση μειώθηκε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, με την αποστολή της ΑΕΚ να αναχωρεί για το αεροδρόμιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA