Μενού
paok-aek
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ποδόσφαιρο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο γήπεδο της Τούμπας πέφτει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League, με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που θα κρίνει και ποιος θα είναι στην κορυηή της βαθμολογίας το βράδυ της Κυριακής. Η αναμέτρηση κάνει σέντρα στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά NovaSports Prime αλλά και από το LIVE του Gazzetta.

Ο Γιόνι Ότο συμμετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Μιχαηλίδη να τίθεται νοκ άουτ, λόγω του προβλήματος (διάστρεμμα) από την προπόνηση της Παρασκευής. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Γιόνι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Η ΑΕΚ δεν ανακοινώνει αποστολή πριν τα παιχνίδια της. Οι δεδομένες απουσίες έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Σιμάνσκι και Αμραμπατ και τον ανέτοιμο Χατζισαφί. Ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το χτύπημα που είχε δεχθεί και επιστρέφει ο Βίντα, ενώ στη διάθεση του «Πελάδο» επανέρχονται και οι Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς που εξέτισαν.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA