Ο ΠΑΟΚ ξεκινά το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ απόψε (07/08) στην Τούμπα για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού του Europa League με σέντρα στις 20:30 και τηλεοπτική κάλυψη από το Open.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του, ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα, ενόψει της ρεβάνς.που θα γίνει στις 14 Αυγούστου στο «Worthersee Stadion» του Κλάγκενφουρτ, που χωράει 30.000 θεατές.
Το στάδιο της Βόλφσμπεργκερ δεν πληρεί τις προϋποθέσεις της UEFA για ευρωπαϊκά ματς και έτσι το ματς θα γίνει στο συγκεκριμένο στάδιο.
Η αυστριακή ομάδα πέρυσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της.
- Γιατί υπάρχουν τραγούδια που θεωρούμε σχεδόν «ιερά»;
- Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Ενισχύονται οι άνεμοι, πέφτει η θερμοκρασία - Πού θα έχει καταιγίδες
- Ο πραγματικός λόγος της τουρκικής «απόβασης» στο Αιγαίο: Γιατί προτιμούν τα ελληνικά νησιά
- «Πιστεύαμε πως δεν θα βγούμε ζωντανοί»: Νέες μαρτυρίες από την πτήση τρόμου Θεσσαλονίκη-Μόναχο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.