Μενού
paok
Ήττα του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Τελικός» πρόκρισης απόψε στο γήπδο της Τούμπας και στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Μπριζ. Στη ρεβάνς του 1-0 στο Βέλγιο, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την ανατροπή και να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα ημιτελικά του του Europa Conference League. Το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών θα κάνει σέντρα στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 2 ενώ θα υπάρχει Live μετάδοση θα υπάρξει και από το gazzetta.gr.

Για τη μεγάλη ρεβάνς ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Μάρκος Αντόνιο που έμεινε εκτός. Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA