Μενού
Αράο και Μπράντον στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Αράο και Μπράντον στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός πέφτει σήμερα η αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Super League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30, με τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports Prime.

Ο ΠΑΟΚ που με 44 βαθμούς βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, φιλοξενεί τον «συγκάτοικό» του στην κορυφή του πίνακα στην Τούμπα, σε ένα κρίσιμο ντέρμπι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διανύει περίοδο φόρμας, αλλά τώρα ξεκινάει το δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας να δώσει τα τρία ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να έχει πλέον μπροστά της ματς - φωτιά για τις δύο διοργανώσεις που διεκδικεί.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει από την Τούμπα με ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να παραμείνει στη 1η θέση της βαθμολογίας είτε μόνος του είτε με συγκάτοικο.

Το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός μπορείτε να το δείτε και με live περιγραφή στο Gazzetta.gr.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA