Ένα σημαντικό βήμα για να στεφθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλητής στο WRC έκανε στην Ελλάδα ο Κάλε Ροβάνπερα. Εκμεταλλευόμενος τις ατυχίες των Νεβίλ και Οζιέ το Σάββατο κατέκτησε τη νίκη στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και αύξησε στους 33 βαθμούς το προβάδισμά του, με τρεις αγώνες να απομένουν. Πρόκειται για τη δεύτερη νίκη του 22χρονου Φινλανδού στην Ελλάδα την τελευταία τριετία, καθώς είχε επικρατήσει και το 2021.
«Είμαι ανακουφισμένος. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες, είναι ωραίο να νικάς. Το αυτοκίνητο είναι πολύ γρήγορο, ευχαριστώ την ομάδα. Το προσπάθησα στην power stage, αλλά πάντα αυτό κάνουμε», δήλωσε ο οδηγός της Toyota Gazoo Racing.

Μαζί του ανέβηκαν στο βάθρο ο teammate του στην Toyota Gazoo Racing, Έλφιν Έβανς και ο οδηγός της Hyundai Motorsport, Ντάνι Σόρντο.
Επόμενος αγώνας του WRC το Ράλλυ Χιλής, από 28 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.