Καρδιοχτύπησαν όσοι βρίσκονταν στον αγώνα Γ' Εθνικής μεταξύ Τρικάλων και Ζακύνθου, όταν ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων κατέρρεσε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του ματς στο γήπεδο των Τρικάλων.
Ο παίκτης έπαθε επιληπτικό επεισόδιο, σύμφωνα με το trikalaola, και αμέσως μετά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ευτυχώς το ιατρικό επιτελείο και οι άνθρωποι του γηπέδου έδρασαν έγκαιρα και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο αθλητή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης συνήλθε και θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.
Δείτε το βίντεο από το περιστατικό, που δημοσίευσε το MEGA:
Διαβάστε επίσης:
Ο ΑΝΤ1 «κόβει» τις Ψυχοκόρες και το κοινό εξοργίζεται - «Καίει την καλύτερη σειρά της σεζόν»
Αποχώρησε ο Σπύρος Χατζάρας από την παράταξη Σγουρού, μετά τον σάλο για την μπλούζα «Ζ»
- Η μεγάλη στροφή του Τραμπ για τα πυρηνικά του Ιράν: Επιστροφή στη συμφωνία Ομπάμα, που κάποτε την έλεγε «η χειρότερη»
- «Μπαμ» στο ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Χιτ μετά από 13 χρόνια στους Μπακς
- Ο αντισυμβατικός Νίκος Αλέφαντος, ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα του... Δούρου
- Πάτρα: Δεν έδειξε κακοποίηση η ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος - Στο εδώλιο η μητέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.