Μενού
Ολυμπιακός - Άρης
Στιγμιότυπο πανηγυρισμών από παίκτες του Ολυμπιακού | EUROKINISSI / KLODIAN LATO
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα στις καθυστερήσεις από την ΑΕΚ στην προηγούμενη αγωνιστική των play off της Super League, επέστρεψε σήμερα (3/4) στις νίκες επικρατώντας του Άρη με 3-0.

Ο Ολυμπιακός στην εμβόλιμη αγωνιστική κατάφερε με τους Ελ Καμπί στο 6ο λεπτό, τον Ποντένσε στο 60ο λεπτό και Καρβάλιο στο 89ο λεπτό να πάρει την πρώτη του νίκη στα play off της Super League.

Η πρώτη φάση του ματς ανήκε στον Άρη όμως το γκολ για το 1-0 το είχε ο Ολυμπιακός. Στο 2ο λεπτό ο Οντουμπάτζο βρέθηκε σε αρκετά καλή θέση και ένα ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια του Τζολάκη.

Στο 6ο λεπτό ο Ελ Καμπί θα έβρισκε κεφαλιά για το 1-0, βάζοντας το 16ο τέρμα του σε 24 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (και ενώ στο σύνολο έχει 26 σε 38 ματς) μετά από σέντρα του Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης
Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη | Eurokinissi

 

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη
Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη | Eurokinissi

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός σκόραρε ξανά. Αρχικά στο 54' ο Γιόβετιτς σούταρε με δύναμη από καλή θέση με τον Κουέστα να αποκρούει δύσκολα τη μπάλα. Στη συνέχεια είχε τουλάχιστον 2 συνεργασίες με τον Ποντένσε για να έρθει η φάση του 2-0.

Στο 89ο λεπτό ήρθε και το 3-0. Πάσα του Ομαρ Ρίτσαρντς προς τον Καρβάλιο με τον Πορτογάλο παρότι είχε χτυπήσει και κούτσαινε να σκοράρει από κοντά δίνοντας και μεγάλη έκταση στο σκορ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA