Μενού
ΠΑΟΚ
Ανατροπή του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ | EUROKINISSI / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο ΠΑΟΚ, παρόλο που είδε να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2 από την ΑΕΚ στην OPAP Arena για τη Super League play off, κατάφερε με ένα σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσει και να παραμείνει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με 67 βαθμούς.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε, σε περίπτωση νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ, να περάσει πρώτη στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε τον «χρυσό» βαθμό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το «ντέρμπι των Δικεφάλων» ήταν εξαρχής αμφίρροπο, με την ΑΕΚ να κυριαρχεί με φάσεις και επιθετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη την αμηχανία στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, με γκολ του Γκατσίνοβιτς στο μισάωρο του ματς, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα ενός γκολ, με τον Άμραμπατ να δίνει «αναπνοή» στην Ένωση με τέρμα στο 49ο λεπτό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», όμως, αντέδρασε με τον Μπάμπα στο 62ο λεπτό, ο οποίος πήρε το «rebound» από πλασέ του Ντεσπόντοφ και έβαλε την ομάδα του στο ματς. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση με τον Οζντόεφ. Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έμεινε στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά και ο Οζντόεφ έβαλε την προβολή για το 2-2

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA