Μενού
Λαμία - Ολυμπιακός
Παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Λαμία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League play off, πέρασε «αέρας» από τη Λαμία και με νίκη 1-5 κατάφερε να ξεπεράσει –προσωρινά– τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός, με γκολ των Γιόβετις, Ελ Καμπί, αυτογκόλ του Κορνέζου και Ελ Αραμπί, έκανε επίδειξη δύναμης στο «Αθανάσιος Διάκος» και πλέον περιμένει εντός έδρας τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Την αρχή στα γκολ για τους «Ερυθρολεύκους» έκανε ο Γιόβετιτς στο 22ο λεπτό, για να πάρει την «ασίστ» ο Ελ Καμπί στο 26ο λεπτό, και να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Το 0-3 έγινε στις καθυστερήσεις (46ο λεπτό) του πρώτου ημιχρόνου ύστερα από ενέργεια του Ελ Καμπί αν και χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Παπαδόπουλου, ενώ με αυτόγκολ του Κορνέζου έγινε το 0-4 στο 81ο λεπτό.

Ο Ελ Αραμπί βρήκε και εκείνος δίχτυα στο 85 για το 0-5, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λέικ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA