Μενού
Λαμία - Ολυμπιακός
Λαμία - Ολυμπιακός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με το Λαμία - Ολυμπιακός στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανάσιος Διάκος» ξεκινάει σήμερα (7/4) η τέταρτη αγωνιστική των play off της Super League, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στις 17:00 και το κανάλι προβολής να είναι το COSMOTE SPORT 1 HD.

Το gazzetta.gr θα καλύψει «ζωντανά» την αναμέτρηση, όπου ο Ολυμπιακός, μετά την άνετη επικράτηση επί του Άρη στην προηγούμενη αγωνιστική με 3-0, κυνηγάει να «πιάσει» τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση με 62 βαθμούς. 

Την ίδια ώρα, η Λαμία, αφού δυσκόλεψε την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ψάχνει την υπέρβαση, συνιστώντας έναν επικίνδυνο αντίπαλο για τις ομάδες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στη Λαμία χωρίς τους Φορτούνη, Κάρμο, Τσικίνιο ενώ επέστρεψε ο Όρτα. Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν είναι στην αποστολή λόγω καρτών, ενώ εκτός είναι και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις. 

Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Πέμπτη (11/4), οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Φενερμπάχτσε στο περιθώριο του πρώτου προημιτελικού για το Europa Conference League.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA