Μενού
Άρης - Παναθηναϊκός
Πανηγυρισμοί των παικτών του Παναθηναϊκού | EUROKINISSI / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη (0-2) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League play off και να μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που χάσει ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μειώνει τη διαφορά στους 2 βαθμούς από τη δεύτερη θέση της Super League, και μπαίνει και πάλι στην εξίσωση για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ κατάφερε με τους Αντράτζ Σπόραρ στο 62ο λεπτό και αυτογκόλ του Μπράμπετς στο 92ο λεπτό, να φύγει νικηφόρος από τη Θεσσαλονίκη και να μειώσει στο -2 τη διαφορά από τον πρώτο ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και είχε εξαρχής παράπονα από τη διαιτησία, ωστόσο τον «γόρδιο δεσμό» έλυσε, όπως προαναφέρθηκε, ο Σλοβένος επιθετικός του τριφυλλιού στο 62ο λεπτό, όταν ο Μπερνάρ έκλεψε την μπάλα μετά το λάθος του Μπράμπετς, πάσαρε στον Σπόραρ που με ένα φοβερό πλασέ νίκησε τον Κουέστα κάνοντας το 0-1.

Οι «Πράσινοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο τέλος του αγώνα, όταν κατά τη διάρκεια αντεπίθεσης, ο Μλαντένοβιτς έκανε σέντρα, ο Τζούρισιτς την προβολή, έδιωξε ο τερματοφύλακας του Άρη, όμως η μπάλα βρήκε στον Μπράμπετς και κατέληξε στα δίχτυα των «Κιτρίνων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA