Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τις σημαντικές απουσίες του και επικράτησε στο Κάουνας της Ζαλγκίρις με 95-76.
Ήταν η τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη και τέταρτη συνολικά, για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που πλέον κυνηγά με αξιώσεις το πλεονέκτημα ενόψει των play off της Euroleague.
Κορυφαίοι για τους «ερυθρολεύκους» οι Γουόκαπ με 22 πόντους (ρεκόρ καριέρας του στην Euroleague) και ο Σακίλ ΜακΚίσικ με 20 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 20-23, 39-41, 56-69, 76-95
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.