Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τις σημαντικές απουσίες του και επικράτησε στο Κάουνας της Ζαλγκίρις με 95-76.
Ήταν η τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη και τέταρτη συνολικά, για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που πλέον κυνηγά με αξιώσεις το πλεονέκτημα ενόψει των play off της Euroleague.
Κορυφαίοι για τους «ερυθρολεύκους» οι Γουόκαπ με 22 πόντους (ρεκόρ καριέρας του στην Euroleague) και ο Σακίλ ΜακΚίσικ με 20 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 20-23, 39-41, 56-69, 76-95
- Βρέθηκε η σορός της 45χρονης στα Χανιά: Ομολόγησε ο ενοικιαστής
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- «Είμαι μιλένιαλ και έγινα πατέρας πριν από έξι μήνες»
- «Πώς γίνεται να μοιάζεις νεότερη από την κόρη σου;»: Η Τζέσικα Άλμπα κάνει τα social να παραμιλούν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.