Μετά τις εκτός έδρας επιτυχίες επί Βιλερμπάν και Άλμπα, ο Ολυμπιακός τρίτωσε τις νίκες επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ με 79-74.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διατηρούσε προβάδισμα μέχρι και 15 πόντων αλλά είδε τους Ιταλούς να ισοφαρίζουν στο τελευταίο δίλεπτο. Ένα τρίποντο του του Γουίλιαμς-Γκος χάρισε στους «ερυθρόλευκους» την τρίτη σερί νίκη και το ρεκόρ τους πλέον στην Euroleague είναι στο 10-8.
Κορυφαίος ο Μουσταφά Φαλ (12π., 6ρ., 6ασ.), ο Νικόλα Μιλουτίνοφ (13π., 5ρ.) και ο Άλεκ Πίτερς (16π., 4/4τρίπ.).
Τα δεκάλεπτα: 18-19, 40-35, 63-50, 79-74
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.