Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δολοφόνο» χαρακτήρισε ο  Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC.

Ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Ρώσο ομόλογό του, αναφέρθηκε στην έκθεση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ περί ανάμειξης της Μόσχας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Θα πληρώσει το κόστος. Θα το δείτε σύντομα».

«Τον γνωρίζω αρκετά καλά. Το πιο σημαντικό στη διαπραγμάτευση με ξένους ηγέτες, με βάση την εμπειρία μου, είναι να γνωρίζεις καλά τι είναι ο άλλος απέναντί σου», σημείωσε, παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι πιστεύει πως ο Ρώσος ομόλογός του είναι τόσο ψυχρός - σαν να μην διαθέτει καν ψυχή.

Έτοιμο για νέες κυρώσεις το Κρεμλίνο

Την ίδια ώρα, το Κρεμλίνο απάντησε ήδη στις κατηγορίες περί εμπλοκής του στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπός του, Ντμίτρι Πεσκόφ, χαρακτήρισε το περιεχόμενο της 15σέλιδης έκθεσης των αμερικανικών υπηρεσιών «αβάσιμο», προσθέτοντας, ωστόσο, ότι η χώρα του ετοιμάζεται για νέο γύρο κυρώσεων από τις ΗΠΑ.

«Δεν συμφωνούμε με τα αποτελέσματα αυτή της έκθεσης σχετικά με τη χώρα μας.

Η Ρωσία δεν επενέβη στις προηγούμενες εκλογές και δεν επενέβη στις εκλογές του 2020, όπως αναφέρεται στην έκθεση.

Η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με την καμπάνια κατά οποιουδήποτε υποψηφίου. Άρα, βλέπουμε αυτή την έκθεση ως λανθασμένη. Είναι απολύτως αβάσιμοι (σ.σ. οι ισχυρισμοί) και αναπόδεικτοι» σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, στη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου.

Σημειώνεται ότι η επίμαχη έκθεση φέρεται να παρουσιάστηκε αρχικά στον Ντόναλντ Τραμπ στις 7 Ιανουαρίου, την επομένη των πρωτοφανών επεισοδίων στην Ουάσιγκτον και της εισβολής στο Καπιτώλιο.

Διαβάστε ακόμα

Έρχεται το ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού- Η Κομισιόν υιοθετεί την ελληνική πρόταση

«Το Μυστήριο του Μπλοκ Άιλαντ» θεωρείται η καλύτερη ταινία τρόμου του Netflix και καταλαβαίνουμε γιατί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA