Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας της 37χρονης από τον σύζυγό της Ραμικλίντ Μπρούνο Άλβες, ο οποίος τη βασάνισε ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.
Αφού τη βασάνισε και την ακρωτηρίασε, ο Άλβες αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η Νάντια ήταν ακόμα ζωντανή όσο ο Άλβες της έκοβε τα χείλη με ένα μαχαίρι ψαρέματος. Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλά ακόμα τραύματα και σύμφωνα με την αστυνομίας, ο δράστης είχε αφαιρέσει και άλλα μέλη του σώματός της.
Το μοιραίο χτύπημα ήταν μια μαχαιριά στο στήθος της, τόσο βαθιά που φαινόταν μόνο η λαβή του μαχαιριού.
Δίπλα στη σορό της Νάντια βρέθηκε ένα ματωμένο σκουπόξυλο, με το οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι ο Άλβες κάρφωσε την άτυχη 37χρονη.
Σύμφωνα με πηγή από τις έρευνες που επικαλείται το τοπικό «Metropoles» στη σκηνή του φρικτού εγκλήματος βρέθηκαν αρκετά κουτάκια μπύρας.
Ο Άλβες βρέθηκε κρεμασμένος στο πίσω μέρος του σπιτιού τους όταν η αδερφή του, που τον αναζητούσε, πήγε για να δει τι συμβαίνει.
Πηγή: Daily Star
- Γιατί υπάρχουν τραγούδια που θεωρούμε σχεδόν «ιερά»;
- Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Ενισχύονται οι άνεμοι, πέφτει η θερμοκρασία - Πού θα έχει καταιγίδες
- Ο πραγματικός λόγος της τουρκικής «απόβασης» στο Αιγαίο: Γιατί προτιμούν τα ελληνικά νησιά
- «Πιστεύαμε πως δεν θα βγούμε ζωντανοί»: Νέες μαρτυρίες από την πτήση τρόμου Θεσσαλονίκη-Μόναχο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.