Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εξαιρετικά ύποπτη και ελαφρώς τρομακτική δημοσκόπηση από την ιστοσελίδα του Superjob.ru περιλάμβανε απαντήσεις από 2.000 Ρώσους, οι οποίοι αποφάσισαν ότι ο 68χρονος είναι ο πιο σέξι άνθρωπος στη χώρα, ανέφεραν οι Moscow Times. Απαραίτητη διευκρίνιση: Η δημοσκόπηση δημοσιεύθηκε στις 2 Απριλίου και όχι την Πρωταπριλιά. Συμπτωματικά, η έρευνα «ανοιχτού τύπου», η οποία διεξήχθη αυτοπροσώπως, δημοσιεύθηκε αφού ο Πούτιν έλαβε άδεια από τους νομοθέτες να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος μέχρι το 2036.

Αναφορικά με το 82% των ανδρών και το 83% των γυναικών που δεν ψήφισαν τον Πούτιν στη δημοσκόπηση, λίγα είναι γνωστά. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το 19% των ανδρών κατονόμασαν τους εαυτούς τους ως τους πιο όμορφους άνδρες της Ρωσίας, ενώ το 18% των γυναικών δήλωσε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας όμορφος άνδρας στη χώρα, σύμφωνα με τους Times. Τον προηγούμενο μήνα, ο Πούτιν φωτογραφήθηκε να χαμογελάει κατά τη διάρκεια πρόσφατων διακοπών του στη Σιβηρία, λίγες ημέρες αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τον είχε αποκαλέσει «δολοφόνος».

Το Κρεμλίνο, το οποίο διαφημίζει τακτικά την εξωτερική δημοφιλία του Ρώσου ηγέτη, κυκλοφόρησε επίσης στιγμιότυπα από τον Πούτιν να οδηγεί ένα όχημα παντός εδάφους και απολάμβανε ένα γεύμα με τον Υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA