Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον έξι από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην περίφημη φωτογράφιση στο Ντουμπάι βρέθηκαν σε ένα πάρτι γενεθλίων τον Φεβρουάριο στο χειμερινό θέρετρο Bukovel στα Καρπάθια Όρη στην Ουκρανία.

Το event περιελάμβανε νυχτερινές βουτιές σε μια υπαίθρια πισίνα και έγινε για τα 41α γενέθλια του playboy Βίταλι Γκρέτσιν, ο οποίος λέγεται ότι διοργάνωσε και τη γυμνή φωτογράφιση στο Ντουμπάι.

Τα μοντέλα χόρεψαν με τον Γκρέτσιν στο χιόνι και φωτογραφήθηκαν ντυμένες λαγουδάκια.

Μάλιστα ο Γκρέτσιν ευχαρίστησε δημοσίως τα μοντέλα, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Εξαιτίας των περιορισμών του κορονοϊού έπρεπε να υποβάλλω όλους τους καλεσμένους σε τεστ. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να καταφέρω να δω όλους μου τους φίλους σε ένα μεγαλύτερο πάρτι».

Η δικηγόρος -που έχει στραφεί στο modeling- Γιάνα Γκραμπόστσουκ, και ήταν μεταξύ των μοντέλων που φωτογραφήθηκαν γυμνά στο Ντουμπάι, ήταν και στο πάρτι στην Ουκρανία και πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία φιλάει τον Γκρέτσιν.

Και στα δύο πάρτι ήταν επίσης η 21χρονη Αναστασία Κασούμπα, ένα μοντέλο γνωστό ως Νταϊάνα, η Αναστασία, η Κέιτ Κασένκο και η Μαρία Τσεμποτάεβα.

Η 21χρονη Μαριάνα Φένττσουκ ήταν επίσης και στα δύο πάρτι αλλά αρνείται ότι φωτογραφήθηκε γυμνή στο μπαλκόνι.

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA