Μενού
  • Α-
  • Α+

Θεωρούσαν πως είχε πάει διακοπές και τελικά την είδαν ανάμεσα στα μοντέλα που πόζαραν γυμνά σε μπαλκόνι στο Ντουμπάι!

Η 27χρονη Yana Graboshchuk έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στον γοφό και από αυτό την εντόπισε η οικογένειά της και την ξεχώρισε ανάμεσα στις κοπέλες που έκαναν άνω κάτω το Ντουμπάι με την φωτογράφιση τους σε δημόσια θέα.

Η Yana Graboshchuk είναι από την Ουκρανία, έχει τελειώσει τη νομική αλλά απέτυχε να εργαστεί ως δικηγόρος και αφού πέρασε από διάφορες δουλειές, τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στο μόντελινγκ.

Ο αδερφός της 27χρονης Ουκρανής, μιλώντας σε βρετανικά Μέσα, μετέφερε την έκπληξη της οικογένειας του. «Ξέραμε πως θα πάει διακοπές. Επίσης πως θα είχε κάποια στιγμή μια φωτογράφιση. Αλλά δεν είχαμε καμία παραπάνω πληροφορία» είπε.

Εικάζεται, καθώς ακόμα δεν έχει διασταυρωθεί, πως η Yana είναι ανάμεσα στις 11 Ουκρανές που συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες στο Ντουμπάι καθώς πόζαραν γυμνές σε ένα μπαλκόνι. Με αυτή την κίνηση παραβίασαν, μεταξύ άλλων, τους νόμους για τη δημόσια ευπρέπεια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ισλαμικοί νόμοι, ιδιαίτερα αυστηροί για τους παραβάτες.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν έχουν προκαλέσει σοκ σε μία χώρα που κατά καιρούς έχει οδηγήσει στη φυλακή ανθρώπους για «παραβάσεις» όπως ένα δημόσιο φιλί ή η κατανάλωση αλκοόλ δίχως άδεια. Νόμοι οι οποίοι ισχύουν τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.

Με πληροφορίες από τη TheSun

https://www.instagram.com/p/CMH9Z8hn22m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CNKjLLtHNfd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CNFnc7hnwVp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA