Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ερχόμενο Σάββατο σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς θα παραβρεθούν μόλις 30 άτομα, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου. Όπως ανακοινώθηκε θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση και θα τηρηθεί, στις 3μμ, ενός λεπτού σιγή ιδιωτικά.

Την ίδια στιγμή ο γιος του, Πρίγκιπας Ανδρέας, αποκάλυψε τις πρώτες αντιδράσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ έπειτα από τον θάνατο του συζύγου της.

«Το περιέγραψε ως ένα κενό που δημιουργείται στη ζωή της» είπε και προσέθεσε «εμείς, η οικογένειά της και όσοι βρισκόμαστε κοντά της θα είμαστε εκεί για να την στηρίξουμε. 

Χθες, ο άλλος τους γιος Κάρολος, για τον οποίο έχουν φουντώσει οι φήμες πως σύντομα θα κληθεί να κάτσει στον βρετανικό θρόνο είχε αποχαιρετήσει τον πατέρα του.

«Ο αγαπημένος μου μπαμπάς ήταν ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος ο οποίος πιστεύω θα έμενε κατάπληκτος από τις αντιδράσεις και τα συγκινητικά πράγματα που ειπώθηκαν γι΄ αυτόν» είπε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA