Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 31χρονη Ελίζα Ρόουζ Γουότσον εγκατέλειψε τη δουλειά της ως δασκάλα, προκειμένου να κερδίσει περισσότερα χρήματα, εγγραφόμενη στην πλατφόρμα μόνο για ενήλικες.

Τώρα, αποδίδει στο OnlyFans το γεγονός ότι κατάφερε να ξεφύγει από την αστεγία. Μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο με πτυχίο ψυχολογίας το 2016, η Βρετανίδα καλλονή μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ και απολάμβανε τα συνεχή πάρτι.

Επίσης, ξεκίνησε και άλλες συνήθειες, όπως η κοκαΐνη. Ωστόσο, η ζωή που επέλεξε δεν ήρθε χωρίς τίμημα. Από τα 23 έως τα 27 της, η Γουότσον είχε πολλά έξοδα, όπως και ... εξόδους, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν τα πάντα μέσα σε μια τετραετία.

Το μοντέλο τώρα εξομολογείται ότι συχνά «έλεγε ψέματα, έκανε απάτες και έκλεβε« ώστε να χρηματοδοτήσει τον τρόπο ζωής της, επιδιδόταν τακτικά σε κλοπές σε καταστήματα με ποτά και κατέφυγε ακόμα και στη επαιτεία για να συγκεντρώσει χρήματα.

«Υπήρχαν φορές που πληρωνόμουν πριν από μια δουλειά και στη συνέχεια απλώς δεν εμφανιζόμουν ή έλεγα ότι είμαι άρρωστη. Μετά, εξαφανιζόμουν και δεν τους ξαναμιλούσα. Δεν ένιωθα καμία ντροπή. Δεν σκεφτόμουν καθόλου να πάω να ζητήσω από περαστικούς 20 λεπτά, λέγοντάς τους ότι πρέπει να πάρω το λεωφορείο ή να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο.»

Η Γουότσον θυμάται ότι «μια φορά, ήμουν τόσο απελπισμένη για ένα ποτό που έγραψα στο Facebook ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ επειδή υπήρχε μια αράχνη στην κρεβατοκάμαρά μου. Ένας άγνωστος τύπος ρώτησε πώς θα μπορούσε να βοηθήσει και είπα ότι χρειαζόμουν ένα ποτό για να κοιμηθώ. Κατέληξα στο σπίτι αυτού του τύπου στις 2 το πρωί για μισό μπουκάλι τζιν. Πιθανότατα σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να προκύψει κάτι ανάμεσά μας, αλλά απλώς είχε όρεξη για πολιτικό κήρυγμα.» 

Ωστόσο, το μοντέλο έπαιρνε συχνά χρήματα από τη μητέρα της για να καλύψει το κόστος του εθισμού της. Ζητούσε συχνά χρήματα, λέγοντας ότι ήταν για ταξί ή φαγητό, αλλά τα ξόδευε σε αλκοόλ και τσιγάρα. Αφού «τα έσπασε» με την οικογένειά της, η Γουότσον δεν είχε σταθερή διεύθυνση και έμεινε άστεγη, κοιμόταν σε σπίτια φίλων ή καναπέδες αγνώστων ανδρών.

«Ό,τι χρήματα θα μπορούσα να πάρω, πήγαιναν για αλκοόλ ή κοκαΐνη. Όταν άρχισα το μόντελινγκ και να βγαίνω, μου άρεσε να πίνω κοκτέιλ, αλλά μέχρι το τέλος της βραδιάς, το είχα ρίξει σε βότκα και ουίσκι. Είχα κάνει αρκετές απόπειρες αυτοκτονίας μέχρι τότε, περνώντας χρόνο στο νοσοκομείο και υπό αστυνομική επιμέλεια. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι.»

Το μοντέλο έπιασε δουλειά ως δασκάλα για παιδιά ηλικίας δύο έως τεσσάρων ετών, χωρίς όμως να αποκρύψει το παρελθόν της από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος αποφάσισε να ​της δώσει μια ευκαιρία. Το 2019, αποφάσισε να ανοίξει  δική της σελίδα στο ΟnlyFans για να συμπληρώσει τοn μισθό της. Αρχικά, ανέβαζε κάποιες από τις παλιές της φωτογραφίες από τον καιρό που ήταν μοντέλο. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, έβγαζε 2.000 τον μήνα και όταν η πανδημία έπληξε τον πλανήτη, το ποσό εκτινάχθηκε στις 100.000.

Η Γουότσον μετράει πλέον πάνω από 928.000 ακολούθους στο Instagram και τώρα εργάζεται από Δευτέρα έως Κυριακήμ, ενίοτε και 16 ώρες την ημέρα, μιλώντας σε άτομα ηλικίας μεταξύ 20 και 60 ετών.

«Υπάρχουν γυναίκες που με βρίσκουν ελκυστική και άλλες που ζητούν συμβουλές γυμναστικής και για το OnlyFans. Είναι μια πραγματική κοινότητα. Πάνω απ' όλα, αγαπώ ότι μπορώ να είμαι εκεί για τους φίλους και την οικογένειά μου τώρα. Ήμουν εξαρτημένη για αρκετά χρόνια, ακυρώνοντας σχέδια και απογοητεύοντας πολύ κόσμο. Τώρα, αν η οικογένειά μου ή η μαμά μου με χρειάζονται, μπορώ να είμαι εκεί γι' αυτούς. Το OnlyFans μού επιτρέπει να έχω αυτή την ευέλικτη ζωή και η ικανοποίηση που παίρνω από τη γυμναστική είναι προτιμότερη από οποιοδήποτε ναρκωτικό ή ποτό.»

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA