Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε πολυώροφο κτήριο στο Λονδίνο η οποία προκάλεσε την κινητοποίηση  125 πυροσβεστών και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται υπό έλεγχο. Η φωτιά είχε ξεσπάσει στη συνοικία Πόπλαρ, στο ανατολικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail η φωτιά πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο και οι πυροσβέστες έχουν επιτρέψει στους ένοικους των άλλων διαμερισμάτων να επιστρέψουν πίσω στα διαμερίσματά τους. Η φωτιά προκάλεσε τρόμο καθώς ξύπνησε μνήμες από το περιστατικό που συνέβη με τον πύργο Γκρένφελ το 2017.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2414388.html

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς υπέφεραν από αναπνευστικά προβλήματα. Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί απώλειες.

Γιατί ξύπνησαν οι μνήμες από τον πύργο Γκρένφελ

Να σημειωθεί ότι η Mirror, σε ρεπορτάζ της ανέφερε ότι το συγκεκριμένο κτήριο διαθέτει εξωτερικά την ίδια επένδυση με το κτήριο στο Γκρένφελ στο οποίο κατά τη μεγάλη φωτιά του 2017 έχασαν τη ζωή τους 72 άτομα. Πρόκειται για ένα  σύνθετο υλικό με αλουμίνιο το οποίο είχε προκαλέσει σκάνδαλο καθώς πολλοί το κατηγόρησαν ότι ήταν ένας από τους λόγους που η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα. 

https://twitter.com/rachaelvenables/status/1390590049071386627?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/LBC/status/1390600026083282944?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA