Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές είναι εικόνες από το Καζάν της Ρωσίας και την προσπάθεια που κάνουν μαθητές να αποφύγουν τα πυρά των δύο εφήβων -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- που άρχισαν να πυροβολούν μέσα σε σχολείο. Οι μαθητές πηδούν ακόμα και από τα παράθυρα του σχολείου ώστε να αποφύγουν τα πυρά των δραστών. Δύο από τους μαθητές, όπως αναφέρουν τα ρωσικά Μέσα, έχασαν τη ζωή τους σε αυτή την προσπάθεια διαφυγής από τον τρίτο όροφο του σχολείου.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός από το Καζάν από τους πυροβολισμούς είναι επτά νεκροί μαθητές, τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια, όλα μαθητές της όγδοης τάξης, αλλά και ένας δάσκαλος. Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Ria Novosti ο αριθμός των τραυματισμένων είναι 20. Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το κτήριο και στο πλευρό τους βρίσκονται ψυχολόγοι. Την ίδια στιγμή στην πόλη ισχύουν δρακόντεια μέτρα, με την υπόθεση να έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Στη Δημοκρατία του Ταταρστάν όπου βρίσκεται η πόλη του Καζάν, η Τετάρτη έχει κηρυχθεί ως ημέρα πένθους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA