Ένα μωράκι πέντε μηνών, που φέρεται να βρέθηκε δίπλα από τη σορό της νεκρής μητέρας του, ανασύρθηκε από ερείπια μετά από τον τελευταίο βομβαρδισμό των ισραηλινών δυνάμεων.
Διαβάστε ακόμα Ισραήλ: Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα στη Γάζα
Οι βόμβες της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ στη Γάζα ξεκλήρισε μία ολόκληρη οικογένεια που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του καταυλισμού προσφύγων Αλ Σάτι στην περιοχή.
Δέκα άτομα από την ίδια οικογένεια έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένων δυο γυναικών και οκτώ παιδιών.
Φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα διεθνή ΜΜΕ δείχνουν νοσοκόμες να κρατούν το αγοράκι στο νοσοκομείο Αλ – Σίφα, μετά τη διάσωσή του από τα ερείπια του τριώροφου κτιρίου όπου βρισκόταν η άτυχη οικογένεια, και το οποίο κατέρρευσε μετά τον αεροπορικό βομβαρδισμό του Ισραήλ.
Κατέρρευσε 12όροφο κτίριο όπου στεγάζονται Associated Press και Al Jazeera
Κτίριο 12 ορόφων στη Γάζα, όπου στεγάζονται τα γραφεία του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press, με έδρα τις ΗΠΑ και του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera, με έδρα το Κατάρ, κατέρρευσε σήμερα, αφότου επλήγη από ισραηλινούς πυραύλους, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.