Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα μωράκι πέντε μηνών, που φέρεται να βρέθηκε δίπλα από τη σορό της νεκρής μητέρας του, ανασύρθηκε από ερείπια μετά από τον τελευταίο βομβαρδισμό των ισραηλινών δυνάμεων. 

Διαβάστε ακόμα Ισραήλ: Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα στη Γάζα

Οι βόμβες της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ στη Γάζα ξεκλήρισε μία ολόκληρη οικογένεια που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του καταυλισμού προσφύγων Αλ Σάτι στην περιοχή.

Δέκα άτομα από την ίδια οικογένεια έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένων δυο γυναικών και οκτώ παιδιών.

Φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα διεθνή ΜΜΕ δείχνουν νοσοκόμες να κρατούν το αγοράκι στο νοσοκομείο Αλ – Σίφα, μετά τη διάσωσή του από τα ερείπια του τριώροφου κτιρίου όπου βρισκόταν η άτυχη οικογένεια, και το οποίο κατέρρευσε μετά τον αεροπορικό βομβαρδισμό του Ισραήλ.

 Κατέρρευσε 12όροφο κτίριο όπου στεγάζονται Associated Press και Al Jazeera

Κτίριο 12 ορόφων στη Γάζα, όπου στεγάζονται τα γραφεία του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press, με έδρα τις ΗΠΑ και του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera, με έδρα το Κατάρ, κατέρρευσε σήμερα, αφότου επλήγη από ισραηλινούς πυραύλους, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA