Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιταλία με τους Maneskin δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει για την πρώτη θέση στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision και δημιουργήθηκε αναστάτωση, εξαιτίας βίντεο που δείχνει τον frontman του συγκροτήματος, Damiano David, να... σκύβει πάνω από τραπέζι στο «green room».  Το συγκεκριμένο βίντεο σχολιάστηκε δεκάδες φορές στα social media, με αρκετούς να υποστηρίζουν πως ο τραγουδιστής των Maneskin έκανε χρήση κοκαΐνης κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον διαγωνισμό της Eurovision, σύμφωνα με την DailyMail

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Maneskin και Damiano David γιατί το ροκ ποτέ δεν πεθαίνει

🇮🇹🚨 EUROVISION I Des discussions sont en cours entre les #organisateurs suite à l’image suspecte du rail de #coke de l’artiste #italien.

👉 Tensions en cours.

(@ParisMatch) #Eurovision

pic.twitter.com/LyTTVU9qLO

https://twitter.com/ConflitsFrance/status/1396246897631776771?ref_src=twsrc^tfw

Ο Damiano David, αρνήθηκε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ενώ δήλωσε ότι απλά έσκυψε να δει ένα σπασμένο ποτήρι και αυτό ερμηνεύτηκε λανθασμένα από το κοινό. «Λοιπόν συγχαρητήρια Ιταλία, πρέπει να ρωτήσω αυτό. Επειδή υπήρχε μια εικασία, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όταν στο βάθος φαινόταν να σκύβετε πάνω από το τραπέζι και να “σνιφάρετε” κάτι.

Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Eurovision.  «Ο Thomas (ο κιθαρίστας) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν χρησιμοποιώ ναρκωτικά, παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό. Μην το λέτε πραγματικά. Όχι κοκαΐνη παρακαλώ, μην το λέτε αυτό», είπε από την πλευρά του ο Damiano David.

https://twitter.com/meghamohan/status/1396249000303595521?ref_src=twsrc^tfw

Μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό των Maneskin στο instagram αναρτήθηκε και ένα story, στο οποίο αναφέρεται: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA