Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 39χρονη Στεφανί Ντιμπουά πέθανε έπειτα από θρομβοεμβολικό επεισόδιο που υπέστη και εξαιτίας του οποίου νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Κύπρου. Η Στεφανί, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ήταν μοντέλο από τη Βρετανία και λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της είχε γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook ότι δεν αισθανόταν καλά.

Διαβάστε ακόμη: Θρόμβωση: «Ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε» - Συγκλονίζει ο 35χρονος στην Κρήτη

Η 39χρονη είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με AstraZeneca στις 6 Μαΐου. Στις 14 Μαΐου έγραφε ότι είχε ξυπνήσει τρέμοντας, με πόνους στις αρθρώσεις, ζαλάδες, πονοκέφαλο και δύσπνοια και ότι φοβόταν μήπως κόλλησε κορονοϊό αλλά το τεστ που έκανε είχε βγήκε αρνητικό.

Τον θάνατο 39χρονης Βρετανίδας, ανακοίνωσε χθες o εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου, προσθέτοντας ότι ήδη έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό θανάτου της.

https://www.instagram.com/p/COIRHq3Hujl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CGCwHLmgSeU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CGxoe39AZaq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA