Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 39χρονη Βρετανή στην Κύπρο που είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στις αρχές Μαΐου είχε εμβολιαστεί στην Πάφο με το εμβόλιο της AstraΖeneca κατά του κορονοϊού, με τις αρμόδιες αρχές να εξετάζουν το κατά πόσο ο θάνατος σχετίζεται με τον εμβολιασμό της.

Διαβάστε ακόμα: Ηράκλειο: Συνεχίζει να δίνει μάχη η 44χρονη στην Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

Τον θάνατο 39χρονης Βρετανίδας, ανακοίνωσε o εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου, προσθέτοντας ότι ήδη έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό θανάτου της.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα philenews.com, η γυναίκα αρχικά νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Πάφου ωστόσο λόγω και της σοβαρότητας που παρουσίασε η κατάστασή της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η αναπληρώτρια διευθύντρια Φαρμακευτικών Υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας της Κύπρου, Έλενα Παναγιωτοπούλου σημείωσε στο ΡΙΚ πως η διαδικασία από εδώ και πέρα προβλέπει την αποστολή του ιστορικού της αποθανούσας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ο οποίος θα απαντήσει στα σχετικά ευρήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA