Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει τις... πολεμικές κινήσεις η Άγκυρα, καθώς την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα έχει συναντήσεις τόσο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, το τουρκικό ερευνητικό ΤÜBİTAK MARMARA θα βγει σε περιοχή του Αιγαίου που δεσμεύει η Τουρκία.

Διαβάστε ακόμη: Κυνική ομολογία 25 χρόνια μετά: «Εγώ έδωσα εντολή για τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού»

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το Mega, η Τουρκία θα δεσμεύσει τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου, Σάμου, Ικαρίας, σε χώρο που κατά τα 2/3 είναι ελληνικής δικαιοδοσίας, για το πλοίο που θα κινηθεί στο Αιγαίο από 31 Μαΐου μέχρι και 10 Ιουνίου. 

«Κόκκινος» συναγερμός για την επίσκεψη Τσαβούσογλου

Σε κάθε περίπτωση, ειδικό σχέδιο εκπονεί η ΕΛ.ΑΣ για να αποτρέψει ένταση και προβοκάτσιες κατά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου την Κυριακή στη Θράκη. Mάλιστα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OΠΕΝ, τα μέτρα είναι τόσο αυξημλενα που κλιμάκιο της ΕΥΠ θα μεταβεί στη Θράκη γι' αυτό το λόγο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA