ΔΙΕΘΝΗ
01/06/2021 15:11

Πανικός σε πτήση της Ryanair Ιμπιζα Μιλάνο - Ιταλίδα πιάστηκε στα χέρια γιατί αρνήθηκε να βάλει μάσκα

Οι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν στο πλήρωμα για την Ιταλίδα επιβάτη που δεν ήθελε με τίποτα να φορέσει τη μάσκα κατά του κορονοϊού, εκείνη - από την άλλη - άρχισε να βρίζει, να κλωτσά και να φτύνει όποιον έβλεπε μπροστά της - Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την πτήση της Ryanair

Πανικός σε πτήση της Ryanair Ιμπιζα Μιλάνο - Ιταλίδα πιάστηκε στα χέρια γιατί αρνήθηκε να βάλει μάσκα
Χαμός σε πτήση της Ryanair με αρνήτρια της μάσκας (Πηγή: Youtube)
Ανάγνωση:

Πανικός επικράτησε σε πτήση της Ryanair από την Ιμπιζα στο Μιλάνο όταν μια Ιταλίδα επιβάτης έκανε άνω κάτω τα πάντα στο αεροπλάνο. Οπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, η Ιταλίδα επιβάτης επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της Ryanair με τη μάσκα της αλλά στη συνέχεια την κατέβασε στο σαγόνι. Μόλις οι υπόλοιποι συνεπιβάτες της αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα είχε κατεβάσει τη μάσκα στο σαγόνι, άρχισαν να φωνάζουν. Η επιβάτης, όμως, δεν ήθελε να συμμορφωθεί στα μέτρα κατά του κορονοϊού που ισχύουν κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail, οι επιβάτες δεν μπορούσαν να τη μεταπείσουν να φορέσει τη μάσκα και τότε απευθύνθηκαν στο πλήρωμα. Η επιβάτης όμως δεν ήθελε να συμμορφωθεί με τα μέτρα ούτε και παρά τις συστάσεις του πληρώματος. Τότε, επιτέθηκε σε μια γυναίκα που καθόταν κοντά της, τραβώντας της τα μαλλιά. Στη συνέχεια, άρχισε να βρίζει. Στο βίντεο, η εν λόγω κυρία άρχισε να να κλωτσάει έναν επιβάτη και να φτύνει δεξιά και αριστερά όλους όσοι την πλησίαζαν για να την ηρεμήσουν.

Το πλήρωμα την απομάκρυνε από το αεροπλάνο εφόσον δεν είχε ακόμη απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Ίμπιζα. Το επίμαχο βίντεο δείχνει την Ιταλίδα να εξέρχεται του αεροσκάφους συνεχίζοντας να ξυλοφορτώνει τους αεροσυνοδούς. Η εταιρεία Ryanair απαιτεί από όλους τους επιβάτες να φορούν μάσκες κατά τη διάρκεια πτήσεων, καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα. Η μάσκα μπορεί μόνο όταν κάποιος επιβάτης θέλει είτε να φάει είτε να πιει κάποιο αναψυκτικό ή νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
RYANAIR ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΑΣΚΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ