Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανικός επικράτησε σε πτήση της Ryanair από την Ιμπιζα στο Μιλάνο όταν μια Ιταλίδα επιβάτης έκανε άνω κάτω τα πάντα στο αεροπλάνο. Οπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, η Ιταλίδα επιβάτης επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της Ryanair με τη μάσκα της αλλά στη συνέχεια την κατέβασε στο σαγόνι. Μόλις οι υπόλοιποι συνεπιβάτες της αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα είχε κατεβάσει τη μάσκα στο σαγόνι, άρχισαν να φωνάζουν. Η επιβάτης, όμως, δεν ήθελε να συμμορφωθεί στα μέτρα κατά του κορονοϊού που ισχύουν κατά τη διάρκεια των πτήσεων. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail, οι επιβάτες δεν μπορούσαν να τη μεταπείσουν να φορέσει τη μάσκα και τότε απευθύνθηκαν στο πλήρωμα. Η επιβάτης όμως δεν ήθελε να συμμορφωθεί με τα μέτρα ούτε και παρά τις συστάσεις του πληρώματος. Τότε, επιτέθηκε σε μια γυναίκα που καθόταν κοντά της, τραβώντας της τα μαλλιά. Στη συνέχεια, άρχισε να βρίζει. Στο βίντεο, η εν λόγω κυρία άρχισε να να κλωτσάει έναν επιβάτη και να φτύνει δεξιά και αριστερά όλους όσοι την πλησίαζαν για να την ηρεμήσουν.

Το πλήρωμα την απομάκρυνε από το αεροπλάνο εφόσον δεν είχε ακόμη απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Ίμπιζα. Το επίμαχο βίντεο δείχνει την Ιταλίδα να εξέρχεται του αεροσκάφους συνεχίζοντας να ξυλοφορτώνει τους αεροσυνοδούς. Η εταιρεία Ryanair απαιτεί από όλους τους επιβάτες να φορούν μάσκες κατά τη διάρκεια πτήσεων, καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα. Η μάσκα μπορεί μόνο όταν κάποιος επιβάτης θέλει είτε να φάει είτε να πιει κάποιο αναψυκτικό ή νερό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA