Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 25χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του 2 μηνών γιου του, κατάφερε να αποδράσει από τις φυλακές της κομητείας Πινέλας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, σκαρφαλώνοντας τον εξωτερικό τοίχο. Στη συνέχεια ο άνδρας πήδηξε και δεύτερο τοίχο, αλλά τελικά συνελήφθη από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους μετά από 10 λεπτά. 

Διαβάστε ακόμη: Καλιφόρνια: «Οι βιαστές δεν έχουν θέση στην αποφοίτησή μας» - Μαθήτρια καταγγέλλει τη διεύθυνση σχολείου

Πρόκειται για τον Cody Jondreau, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία το μεσημέρι της Πέμπτης να σκαρφαλώσει τον τοίχο της φυλακής και να περάσει και από το συρματόπλεγμα και να δραπετεύσει. Το άλμα που πραγματοποίησε ήταν θεαματικό, αφού ο τοίχος ήταν αρκετά ψηλός και κανένας άλλος κρατούμενος δεν το έχει καταφέρει στο παρελθόν.

Σε δηλώσεις του ο σερίφης της κομητείας ανέφερε ότι πρώτη φορά μετά από 25χρόνια έγινε τέτοιου είδους απόδραση. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο κρατούμενος κατάφερε μέσα «σε 26 δευτερόλεπτα να πηδήξει τον φράχτη, να στραμπουλήξει τον αστράγαλό του και να περάσει και από τον δεύτερο φράχτη και συλληφθεί μονάχα 2 χιλιόμετρα πιο μακρυά». Καταλήγοντας ο σερίφης ανέφερε ότι έχει διαταχθεί έρευνα προκειμένου να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

https://twitter.com/ABC/status/1403138388744679427?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA