Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τέσσερις εργάτες που αγνοούνταν μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κύπρο από χθες Σάββατο, 3 Ιουλίου, δυστυχώς βρέθηκαν νεκροί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, οι εργάτες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από τη στιγμή της έναρξης της φωτιάς, ενώ καμένο βρέθηκε αρχικά το όχημα με το οποίο μετακινούνταν, χωριό  Οδού στην επαρχία Λεμεσό.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στην Κεφαλονιά: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν χωριά

Οι τέσσερις αλλοδαποί είναι από την Αίγυπτο, είχαν παραμείνει στο χωριό μετά την εκκένωση του και σήμερα εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι. Τα τέσσερα άτομα  εργάζονταν σε γεωργό στο νησί και φαίνεται ότι δεν γνωρίζαν καλά την περιοχή.

Από το πρωί έχουν ριχτεί στην κατάσβεση και τα ενάερια μέσα, μεταξύ των οποίων και έναν καναντέρ από την Ελλάδα. Σημειώνεται πως η χώρα μας έστειλε δύο, ωστόσο το ένα παρουσίασε βλάβη και σύμφωνα με τις πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης θα σταλεί αργότερα μέσα στη μέρα άλλο.

https://twitter.com/eevriviades/status/1411570484244795395?ref_src=twsrc^tfw

Σήμερα αναμένεται να φτάσουν στο νησί αεροσκάφη από την Ιταλία και το Ισραήλ. Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν εκκενώσει τα χωριά Αρακαπάς, Επταγώνια, Συκόπετρα, Μελίνη και Οδού, ενώ υπήρξαν οδηγίες και για την απομάκρυνση των κατοίκων από τα χωριά Ορά, Φαρμακάς και Άγιοι Βαβατσινιάς.

https://www.instagram.com/p/CQ8Wr5SqxUJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA